2007-07-08

Inför dagens match

Motståndet står Hammarby IF för, de ska inte bjuda på några större problem för Malmö med tanke på att de ligger alldeles över nedflyttningsstrecket i tabellen. Det enda som möjligtvis ska kunna ställa till det idag är vädret...
IP har förhoppningsvis hunnit torka upp någorlunda efter veckans monsunregn, däremot blåser det halv storm vilket känns lite oroväckande. Vi vill inte ha några mål till följd av att vinden får bollen att ändra riktning, det vore förödande. Eller tja, om det är malmö-mål så lovar jag att inte klaga.

Umeå vann sin match i omgång 14 igår, de slog Linköping med aningen orättvisa 4-0. Det innebär att Malmö, om de vinner idag, fortfarande kommer ligga fyra poäng efter norrlänningarna. Dock möter Djurgården Sunnanå, och med lite tur slår skellefteå-laget stockholmarna. Med tanke på att de spöade Umeå för några dagar sedan så är det långt ifrån omöjligt. En Sunnanå-vinst skulle innebära att LDB FC och Djurgården ligger lika, med en målskillnad till Malmös fördel (i nuläget 26 mot DIFs 24).

Dagens tips är svenskfotboll.se och sedan vidare in på Damallsvenskan. "Nu har vi utökat faktaredovisningen från matcherna i Damallsvenskan. För varje match redovisas fortsättningsvis laguppställningarna, mål, byten, varningar och utvisningar löpande under matchens gång." Mycket bra initiativ.

Inga kommentarer: